Свят Господь Саваоф

Душа горить. Душа палає.
Душа і Богом буть бажає.
Душа згоріла. Душа тліє.
Душа із Богом бути мріє.

Душа щодня Тобі радіє!
Одне лиш марить. Одне мріє:
"Свят, Свят Господь наш Саваоф!"
Співати. І це душу гріє.

13.03.2017
© Світлана Івченко


Рецензии