Душа

Всесвіт душі моєї..
Скільки у ньому планет?
Метеоритів, галактик?..
Цікаво, якщо ти поет. ;-)

І на якій ти орбіті?
І скільки сонячних літ
Тебе віддаляють від Бога?
Збираєшся вже ти в політ?

Поки лише запитання.
Відповідь буде утім.
Готуйся вже зараз. Зарані.
До славної зустрічі з Ним.

12.03.2017
© Світлана Івченко


Рецензии