Кохання...

... Якщо все ліпше робиш – без вагання;
коли постійні маєш – намагання;
якщо в човні – взаємні веслування;
коли є сталість, а не вітрування;
якщо суцільне маєш – споглядання;
коли весь час у тебе здивування;
якщо нема в тобі – розчарування;
коли немає знову – запитання;
якщо немає в тебе коливання;
коли нема навіть твого зізнання;
якщо виразним є саме мовчання;
коли не чути навіть – воркотання;
якщо посилене твоє дихання;
коли побіля серця – болювання;
якщо в Душі твоїй – немов повстання;
коли всякчас зростатиме – жадання;
якщо таке весь день і ніч – ізрання, –
то так і знай: в тобі живе Кохання ...

17 березня 2017 р. м. Київ


Рецензии