Засторога
І порох тут завжди тримаємо сухим,
То ж щойно той намірився стріляти –
Віч на віч зустрітися спішим.
А якщо друг чи брат підстерігає
Щоб ніж у спину принагідно засадить,
Тоді до Господа чим дуж волаєм:
Як після цього поряд можна жить?!
Щоб не розчаровуватися - не очаровуйсь,
Аби не втратить віру - сам не довіряй,
Краще ворог той, що заєш, що він ворог,
Гірше друг, що так підступно меч підняв.
15.03. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117031609467