Так заславили Украину...

     на украинском языке

Так заславили Україну,
Що ненька рідная вже мре,
А діти їдуть на чужину,
Шукають щастя там своє.

В країні безлад, нема влади,
Бо на майдани знов ідуть
Ті, що шукають не поради,
А честь і совість продають.

Там за ідею - одиниці,
А за доляри є народ
І до родинної криниці
З усіх сторін - зібрався род.

За що ти, Мати, так страдаєш,
Бо в зрадниках твої сини?..
З малечі зразу не вгадаєш,
Ким згодом виростуть вони.

Не патріоти - заробітчани,
З весною їдуть бастувать,
Щоби набити там кармани-
Вони задарма не стоять !


Рецензии