Истина...

... Що є ІСТИНА ...?!...

Думок усіх – пружина?
Життєва – це хлібина!
І чи вона – жарина?
А, може, і – перина?
Чи світова – картина?
Або і – бригантина?
Та фактів – це лавина!
Невдалості – причина!
Для когось – як дрючина?
Для когось – сокирина?
Комусь – як гільйотина?
Непіймана – пташина!
У флорі – як шипшина!
Найтонша – волосина!
Безмірності – площина!
Високості – драбина?
Насправді – середина!
Як квітнуча – жоржина!
Зажди є сиротина?
Як пісня – лебедина!
Від неї – і сльозина?
До правди є стежина!
Незмірна – величина?
Виш`ивана – хустина!
Пасхальна – скатертина!
Знаходжень – верховина!
Всіх мислей – хуртовина?
Величності – місцина!
Світилості – зорина!
Правдивості – гостина!
І Святості – частина!
Символіки – калина!
Громадськості – община!
Могутності – хребтина!
Шляхетності – дружина!
Єство всього – русина!
Стебло у – слов’янина?
Для світу – хрестовина?!
Якщо вона і винна –
то пити не повинна?
Хіба дружба Платона –
за Істину вагома?
Вона – моя кровина!
Буття є клітковина!
Козацтва – гетьманщина!
Державності – доктрина!
З народин – батьківщина!
Для мене – це родина!
Для мене – Україна !!!

13-14 березня 2017 р. м. Київ


Рецензии
Як-о в-зрi Украiна.,
Дi це пуповина.,
Iстины окраiна.,
А нi середiна... .

Сергей Фруччи   05.04.2017 09:58     Заявить о нарушении