Кинутi троянди

                I
Хтось кинув троянди в параднім на сходи
Не склалося щось у астралі, та й годі.
Зів’яли вони на могилі кохання            I
Так вийшло останнє з любов’ю прощання.    I 2р

Приспів 1:
Тож не поспішайте троянди дарувати,
Клястися на вірність про любов співати,
Бо троянди білі – заповітні квіти         I
І як наречену треба їх любити.            I 2р
                II
Зів’яли троянди, не гострі шипи,
Вони не бажають страждання душі.
В них втілилась вже нездійсненная мрія    I
Вони в світі грьоз та живе в них надія.   I 2р

Приспів 2:
Тож не поспішайте троянди дарувати,
Клястися на вірність про любов співати,
Можно відступаючи всі мости спалити     I
Не жбурляйте квіти треба їх любити.     I 2р

Останнє:
Хтось кинув троянди в параднім на сходи…


Рецензии