Эропаноптикум. укр. язык

Еропаноптикум

Слухай, де твій IQ?
Дівся з життя кудись ти?
Вивчим електрику,
Як енциклопедисти.

Нервом грози тремтить,
Мов породілля дива,
Неба тонка блакить...
Будь сміливіша, діво!

Виливом у реал
Шал водоспаду ночі...
О, дощовий фінал!-
Будь обережним, хлопче!

Хмар, ніби тіл, злиття...
Імпульсом відізветься
Вписана у життя
Тензометрія сексу.

Блискавка вдалині
Лементом у колисці...
Ми у нічнім вікні-
Дані на самописці.

Еропаноптикум
Експерименту... Втома...
Опір, напруга, струм-
Згідно Закону Ома.


Рецензии