Ти б льше

Ходжу співаю, рада, як дитя,
Все нюхаю скуйовджене волосся.
Ти повністю змінив моє життя!
От як тобі так легко це вдалося?

Твій запах, нереальний аромат,
Женуся навздогін, біжу по хаті.
Та серед перевірених кімнат -
Знайду приємний шлейф в білім халаті.

Скоріше його зразу одягну!
Неначе ненормальна, істеричка.
Аж, раптом усвідомлю, осягну, -
Ти більше, ніж захоплення і звичка.

Ти більше, ніж бувало! Ти один,
З ким весело, цікаво, дуже просто.
Знов вечором (у відсвіті вітрин)
Порівнюємо, хто з нас вищий ростом.

Tanya Pashkova
#стихИ_эмоции_тибільше_tanyapashkova


Рецензии