що за кума що пiд кумом... жартивлiвi

моей куме посвящается

в мене файна є кума,
а регоче як,регоче!
я від неї без ума,
а вона мене не хоче

яб її украв,увіз,
шкода звусь не Абдула,
з неї б взагалі не зліз,
піді мною б як була

лиш сміється,не дає,
а чому,не розумію...
у мене і орган є,
я і рухать ім умію

так лежу,марную час,
лоскочу себе рукою,
уявляю разом нас
с тею гарною кумою

але що рука мені?
я доросла вже людина!
відірвуть що у матні
як дізнається родина

сором,сором і ганьба!
слухайте уважно,люди:
куму не дає кума!
що ж у світі далі буде...

дай мені,насправді-дай,
що тобі для кума важко?
дай і сумніви лишай!
а з мене кохана пляшка...

:-)

09.02.2017


Рецензии