Прыйдзе час
Будзе ясна сонца ў небе ззяць,
Кожны дзень шчаслівы будзе наш,
Гора будзем мы з усмешкай ўспамінаць.
Прыйдзе час, і велькая сям'я,
За святочным, поўным страў, сталом
Будзе дружна нешта святкаваць,
Дзякуючы Богу, што жывём!
Прыйдзе час, і будзем успамінаць,
Як знаёмства наша адбылося,
Як тады, у самы першы раз,
Аб сустрэчы і думаць не маглося.
А пакуль той час яшчэ не прыйшоў,
А пакуль мы простыя сябры,
Буду ў марах жыць,і можа штось
Прыйдзе, прыйдзе ў жыццё для нас дваіх.
Свидетельство о публикации №117031210845