Юрегим тынмай
Юрегим тынмай.
Кузьлер келе, яшлар тола,
Юрегим тынмай.
Севги келе, козлерим тоя,
Юрегим тоймай.
Ресимлерни толдура боя,
Юрегим къара.
Асрет дегилим,
агъламадан ёкъ файда.
Ватанынъ бахтлы олса -
Юрегин тына.
22.09.16
Свидетельство о публикации №117031108310