без п сень
Українця без пісень,
Як того нам не любити,
Що лунає кожен день.
Їх співав козак в поході,
А дівчина у журі,
Хай живуть, вони в народі,
Співаки і кобзарі.
Хтось заграє на бандурі,
Хтось підхопить на дуді,
Нащо мені дні похмурі,
Хочу в роки молоді.
Розцвітає хай калина,
Біля річки знов і знов,
А я молода дівчина,
А в душі живе любов.
Пісня завжди поряд з нами,
На Українській землі,
Пролітає над ланами,
В кожнім місті і селі.
Дуже важко уявити,
Нам весілля без музик,
Як нам пісню не любити,
Кожен з нас співати звик
Свидетельство о публикации №117031105440
Татьяна Турбина 20.07.2017 11:23 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 20.07.2017 12:03 Заявить о нарушении