ЕРЬ!!!

ЕРЬ!!!...

   -  БУ УК ВИ ЦА -   КЪ ЛЮ ЮЧ!!!... -

ДА АР!!!(Ь)... ЭН ЭР ГИИ!!!(Р)...                (РЬ)

   -  ЕС ТЬ -  Ее СЪ ТЬ!!!... -                (Е)

ОО НА Аа!!!...

   -  ДЪВЕ ЕРЬ!!!... - ПЪРИ ОТ КЪРО ОО ЕТ!!!... 

   -  Ии иИ - ВЕ Ее ДЕ ЕНЬ Ее!!!... - ЗЪ ДЕ ЕСЬ!!!... -         (ДЪ ВЕ)

      ЕРЬ


Рецензии