Королева-Любовница укр

             КОРОЛЕВА – КОХАНКА?!!!

Королева жадає лиш людської крові,
І не має у серці нітрохи любові.
Королева руката, королева ногата,
Не почуєш у неї і слова крізь мата!

А як схочеш ти, з нею у ніч покохатись,
То вона, як опудало, мусиш злякатись!
Як грудьми же тебе, аж приб”є до  постелі?!
Тут ти, бідний коханець, підстрибнеш і до стелі!..

А як нижче іщє зазирнеш, то й не треба!,
Бо вона лише ззовні була королева...
Та як зніме із чола, прибитую маску,
Вже тобі і дослухать несхочеться казку...

А вона королева, а вона знає лайку.?!,
Хай би краще на ніс одягла свій, фуфайку!
А якщо покохатись ти, з нею зумієш,
То тобі вже й не жить, від жаху онімієш..!

Хай би бійку криваву,
І усяку штурханку,
Аби тільки не ту,
Королеву-Коханку!


Рецензии