Маленькая Саня укр
Десь була маленька Саня…
Не вміла слухатись й любить..!?
Залізла в брудну калабаню
І ну плескатись та шуміть..!!
На полі горобців ганяє..;
В гаю сосиски намина..!
В чужих хатах одна тиняє:
Сама замурзана й лячна!
Книжок малеча не читає,
Дурних базікань дослуха…
В обіймах пляшку пригортає..;
Так Саня це, та вже не Та…
Біла Троянда
Десь 2009 р.
Свидетельство о публикации №117031000675