З днем народження Даринко

В цей весняний день чарівний,
               Сів лелечко на поріг,
В дзьобі вузлик білосніжний,
               Скільки ж це минуло літ?

На руках тебе тримала,
               Погляд твій весь час в душі-
Ті тернові оченята,
               А розумні! А ясні!

Так вхопилась ти за палець,
               Мов од мене не ходи!
Всі тобою милувались,
               З дня народження, завжди!

Ти ростеш напрочуд гарна,
               Мов з криничної води!
Боже шли життя безхмарне,
               Нашу доню бережи!

З днем народження Даринко,
               Щастя, радощів розмай...!
Все складається перлинко,
               Нам на втіху розквітай!


Рецензии
Очень трогательно!Удачи !Здоровья и счастья всем!

Олга Булавина   25.03.2017 14:10     Заявить о нарушении
Спасибо за теплые слова! Счастья вам!

Валенсия-Велиция   16.04.2017 03:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.