Чтобы сердце радовалось...
***
Молитва Богородице:
( Церковная)
Богородице Дево, радуйся,
Благодатная Мария, Господь с Тобою,
Благословенна Ты в Жена'х
И благословен Плод чрева Твоего,
Яко Спаса родила еси, душ наших...
( Читать 150 раз в течении дня)
*******
Радуйся, Надежда Вселенная!
Радуйся, Невеста Царя!
Радуйся,Любовь несомненная...
Радуйся, кивот алтаря...
Радуйся, Царица Небесная..
Радуйся, скорбящих Приют,
Без Тебя и жизнь не чудесная,
А с Тобой и в скорби уют....
Свидетельство о публикации №117030807648
Гавриил Тишков 05.01.2024 02:18 Заявить о нарушении
С наступающим вас, Рождеством Христовым.
Да умножит Господь ваши дарования ко спасению души от всякого зла..
Храни вас Господь.
Рада нашей встрече!
Лидия Павловна Володина 05.01.2024 13:20 Заявить о нарушении