мр мо

мрії мої
ви як небо великі..
чиста земля, вода, вітер
і люди кохані цвітуть
у коханні !
нема ніде війни !
тільки пісня весела звучить
по весні ,
а літом ліс і зорі ясні !
восени- чисті плоди землі
на столі !
а взимку -сані впрягай - весілля і сміх
тепла піч -для всіх!
до весни; пируй і знову воза готуй


Рецензии