Дорог ж нки, з восьмим березня
Його св`яткуємо ми радо.
У світі жінка наймиліша.
Ласкава, лагідна, добріша.
Жінок нам треба цінувати.
У всьому їм допомагати.
Пробачити їх, а не журити.
І дуже палко їх любити.
Зоря так рано не вставала.
А жінка вже її вітала.
Усе в руках її горить.
Усе парує і кипить.
Лад дають жіночі руки.
Веселі діти в них і внуки.
Нашкодив? Пробачення просіть.
І милих на руках носіть
Свидетельство о публикации №117030802601
На руках завжди ношу.
Вона лагiдна,добра,
Наймилiша i щедра.
С теплом,Вера.
Вера Жилина 2 28.04.2017 10:58 Заявить о нарушении