Нав женн

Існування- це вже проблема.
Навіженні на все готові,
І на зраду...
                То хто ми? Де ми?
І навіщо нам стільки крові?

Всі розумні, та навіть в спальні
Геть стандарти, та ще й подвійні.
Всюди примхи, тож ідеальні
Тільки мрії,
                тому і війни.


Рецензии