***

Караоке гимн Беларуси

Наш беларусау лёс нехарошы,
Уладу захопiу абрыдлы тыран,
Ложыць у кiшэню народныя грошы,
Злыдзень ад д'ябла,iлгун-басурман.

     Прыпеу:
Нас аб'ядналi журба i пакуты,
Енчычь працоуны стагне селянiн,
Упарта краiну вядзе у каламуту
Хочу шалець ад раскошы адзiн.

Ён не адступiць ад царскага трону,
Цыгана срака зраслась з iм дауно,
Лепiць штодзённа дэкрэты-законы,
Цэлы народ заганяе у ярмо.

     Прыпеу

Мы- не худоба у сваёй гаспадарцы,
Хопiць цярпець,скаланiся народ,
Моцнай рукою секанi па закарку
Справу давершыць няхай далакоп.
 


Рецензии