Молодi офiцери

Під звуки військового маршу
Крокує загін молодих офіцерів,
Здобули готовність найкращу
Як вигнати геть ворогів – мародерів.

Отож захистити зуміють
Свободу і мирне життя в ріднім краї,
Бо швидко й упевнено діють
І знищать навіки ворожі всі зграї

Страждає душа хай ворожа
Ідучи нарешті у пекло на страту,
Вона ж на диявола схожа,
Що вдерлася в нашу білявую хату.

Вперед молоді офіцери,
Чекає вас слава народних героїв,
Й скрізь знатимуть наші партнери
Як в світі не стало орди тої злої.
06.03.17.


Рецензии