З восьмим березня!

 З восьмим березня дівчата!
Всі, що мене розуміють!
Буду вас усіх вітати!
Вірш вам написав як вмію!

Щастя у житті бажаю!
Здійснювалися щоб мрії !
В світі все що заважає,
Швидко час нехай розвіє!

З восьмим березня дівчата!
Все для вас красуні в світі !
Вам я хочу побажати,
Не втрачати кращі миті !

Вчасно щоб усе встигати!
І від того добре жити!
Жіночки! Всіх вас зі святом!
Привітаю я відкрито !


Рецензии