Uncontrollable

Angie, Angie, fuck it Angie
Its enough to clash my eyes
Its enough for your "no matter's"
Its enough to hear your cries

Angie, Angie, screw you Angie
No there aren't words to find
World way wider then my shelter
Life spreads lights for all of kind

Angie, Angie, love you Angie,
Thats no way for me to hide
But your days are swinging baby
Rather stay but better fly

Angie, Angie, ciao Angie
I don't care your "yes" and "no"'s
Gloomy Monday dies for Sunday
Nothing mine for you no more!


Рецензии