Любови сок весенний

ЛЮБОВІ СІК ВЕСНЯНИЙ ….

Гендерним любителям пролісок та
життєдайного соку ...

Сок Любви сопъём до дна
и  Любовь – возбуждена.
Пламенеет вожделенье –
всё теперь уже весенье … В.Б.

... На проліски Тебе – покладу,
над ними трохи підійму,
умить квіточки – віднайду.
За берізки Ми будем триматись
і між ними Удвох колихатись,
із Природою разом кохатись!
Всесесонний почнемо – відлік,
сповна вип’єм весн`яний весь Сік –
буде так із Весни кожен рік …!?...

Писано 04 березня 2017 р. Троєщина.
Доповнено і редаговано 06.03.2017 р. м. Київ


Рецензии