Свято Новий Рiк
Йде долиною білою,
А в торбині лиш пакунки-
Дітворі всі подарунки.
Дід Мороз іде зимою
В світлий день, нічною тьмою.
І зайчаток поважає,
Моркви свіжої кидає.
Ось дійшов він до ялинки,
На майдані, де будинки.
Діти там всі зустрічають,
З Новим Роком, викликають.
Викликають, Снігуроньку,
Милу ту голубоньку,
Бо без неї наше свято
Буде зовсім не завзято.
І вірші їй прочитають,
Файну пісню заспівають.
І получать подарунки…
Й від Снігурки - поцілунки.
31.12.2016р.
Свидетельство о публикации №117030603526