Покрова
Земля побіліла.
На листя зелене
Напав білий сніг.
Благить колярову
Зрівнять з білизною,
Змішать допоміг,
Лиш перший наш сніг.
І в ніч на покрову
Біліє земля.
В білизнь тимчасову
Стоять топорля.
На ранок розстане
Весь випавший сніг.
Земля мокра стане,
Їй сніг допоміг.
14.10.2016р.
Свидетельство о публикации №117030603490