Пiд гiтару
Старий та малятко
Грають й піють залюбки,
Стоячи й вприсядку.
Лине музика весела -
Хто в що попадає,
На квітняне і травневе
Настрій навертає.
Вже настала весна красна,
Геть болячки й старість,
Так надворі тепло й ясно
Й життя нам у радість!
1.03. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117030610919