Н1сен1тниця тай год1

.            Нісенітниця тай годі,
Що самітниця вона,
             Не вкушає насолоди ,
Ні коханка, ні жона!

             Для душі комусь відрада -
Мрія, правда, кривда, сон...
             Милосердна, непідвладна,
Не танцює вальс бостон.

Все не так як мало бути,
             Полягли її жита!
Як її тебе забути,
             Повернутись до життя?!


Рецензии