Навошта дагэтуль жыва...

           *  *  *   

Навошта дагэтуль жыва,
Памерці якому сьлед?
Здавалася – усе магчыма,
Цудоўным рабіўся сьвет.

Уначы зіхацелі зоркі
Й клікалі ў абшар,
Не прадчувая горкі
Канец абляцелых мар.
                18.12.2001г.


Рецензии