Азмрочаныя небам...

                *  *  *   

Азмрочаныя небам
Апошнія рахункі.
Разбураная глеба,
Чужыя пачастункі,
Забітая надзея,
Бы попел ад агня.
Знаходкай ліхадзеяў
Гісторыя раньня.
                12.02.2001г.


Рецензии