То моя любов!..
Я дарю тобі серце й душу знов. Скрипка плаче десь, то моя любов.
Понад хмарами, десь собі пливу… по серпанкам я, я до тебе йду.
Лебедем кружля… ти мій птахолов, ти впіймав її, цю, мою любов.
Забирай собі, віддаю – бери! Та закрий мене своїми крильми!
Любий мій скажи, чи подай вже знак, що кохаєш ти, але не інак…
Запроси мене на келих вина, та цілуй, цілуй… вип’ємо до дна,
Всю любов і ніч, і наше життя. Не втрачай лишень – моє почуття.
In_nes
Свидетельство о публикации №117030400742