Украинской поэтессе Нине Трало

                До Ювілею, 4 Березня.

Най би і стояла на Десні
Мена, де стоїть село Макошин!
Дякую батькам твоїм хорошим,-
Доню народили навесні!..

Заплели у косу білий бант,
З почуттям єдиної родини.
Гарна жінка виросла з дитини.
До всього, віршований талант.

Та життя, мов яблуневий цвіт,
Білим та рожевим,- на стежину.
Добрий чоловік взяв за дружину.
А старий дарує свій привіт.

Простяглася поміж нас межа,
Вікова межина незворотна.
Вабить твоя мова приворотна.
Слово гріє, серце і душа.




04.03.2017 р.
Фото з Ін-ту.


Рецензии
Сердечно дякую, Юрію, за таке щире привітання, вдячна Вам за теплі батьківські слова і побажання, які вклалися у такий чудовий поетичний шедевр.

Нина Трало   04.03.2017 17:27     Заявить о нарушении
Люба Ніно! Дуже радий, що довподоби. Щасти тобі.

Юрий Тригубенко   04.03.2017 22:24   Заявить о нарушении