Адзiмела

Неяк раптам ад'зiмела –
Да Вясны звярнулась "Кола".
Можа гэта мне здаецца:
Пацягнула ў блуд вясёлы.
Ў рэбры лезе бес з гулянкай,
Сiвы волас - не памеха.
Не пасьпееш азiрнуцца –
Прыйдзе Дзень шалёны Сьмеха!


Рецензии