Поету другу
Георгію Грищенку - 80
Мудрий, добрий, щирий Жора,
Ти сьгодні звівсь на гору,
Що вершиною стоїть
На десятків вісім літ.
Земля скільки оберталась,
Скільки сонечко вставало,
Буйний вітер повівав -
Ти все ріс і виростав.
Пережив війну і голод,
Натерпівся в спеку й холод,
Скромним був і без зазнайства,
Хоч високим став начальством.
Пережив свої посади,
Радянську й українську влади.
Як на пенсію пішов -
У віршах себе знайшов.
Тут здобутки гарні маєш -
До двох тисяч доганяєш,
Знов вершина поміж нас -
На Парнасі твій Пегас.
Хай роки ідуть щасливо,
Мудро пишеться й красиво,
Світить зірка майбуття,
Завжди радує життя!
Тебе радо я віншую,
Обнімаю і цілую!
2.03. 2017р., Київ
*На фото - ювіляр з випускного альбому
УАСГН 1961р.
Свидетельство о публикации №117030205530