Смiття

Долаючи шляхи життя
Лишаємо своє сміття,
Яке отруює природу,
Не тільки землю, а і воду,
Сміття лишаємо й хімічне,
На жаль велику воно вічне,
Бо вже ніколи не згниє,
Все захаращує, де є.

Коли засмітимо наш світ
Й не буде їжі й на обід,
Прийдеться з відси утікати,
Планету іншу десь шукати,
Ще не отруєну природу
Не тільки землю, а і воду
Щоб можна жити всім
І засмітити новий дім.
28.02.17.


Рецензии