***

Г Е Л  Т У Н А  ЗА

Къацу т1ула,
ч1урал алай,
михьи чигеда
гел туна за .
Чиг кьурана-
гел амукьнач,

Кьве ч1иб яц1у,
дуьм тир лацу,
къайи живедал
гел туна за.
Жив ц1рана
гел  амукьнач.

Къвана марф-юргъ
чиле хьана хурх.
гъур-хурхвада
гел туна за.
Къур акъатна,
К1ур акатна
хьана ам руг.

Рик1е жуван,
пак ва масан,
дидед ч1алан
гел  туна  за:
ц1ран  тийиз,
кьуран  тийиз,
тежез ам руг
авунва  муг.


Рецензии