Кохане щастя

Якщо саменький Щастя ти хватаєш, –
то ніби його взяв... й гориш/палаєш.
Та скільки Щастя можеш ти узяти,
бо це ж тобі не сіно загрібати?

Якщо сама за Щастя ухватилась
і разом з ним по хаті розстелилась, –
то чи не стрибоне воно в віконце,
коли уранці знову зійде сонце.

Якщо удвох ви Щастя упіймали,
його Коханням міцно обійняли,
Кохані Щастя два серці тримають,
бо вдвох вони і люблять, і кохають ...

29 листопада 2016 р. Троєщина
Оновлення 02 березня 2017 р. м. Київ


Рецензии