На душi весна

Я така щаслива,бо весна настала!
Я ii сьогоднi радiсно вiтала!
Прийди в серце,весно,будемо спiвати,
Заходи до двору,заходи до хати!
Пирогом духмяним буду частувати,
Хочеш чай iз липи?А хочеш iз м'яти?
Ти танцюй,весела,посмiхайся щиро,
Людям даруй щастя , даруй радiсть з миром!
Я така щаслива,на душi весна!
Сяе в менi сонце, веселка ясна!


Рецензии