Вкрадене кохання

Хто менi поверне вкрадене тобою?
Радостi кохання знищене журбою.
Крила вже не носять,бо не маю сили.
Наче ту березу мене пiдкосили.

Сизая образа травить менi душу,
За якi слова я так страждати мушу?
Тане мое серце,печуть сльози очi,
Днi минають швидко,а ще швидше ночi.

Доленько,де ходиш?Де моя надiя?
Хочеться кохання,та що я подiю?
Помилок багато в життi  наробила,
Тому-то й кохання ,мабуть, загубила.

Боже,мiй единий,дай наснаги жити.
Дуже швидко стигнуть пшениця та жито.
Пiсля грози й ливню все буя iзнов.
Мабуть,заблукала десь моя любов.)))


Рецензии