Я в лес хочу, в покой земного рая...
В хатинку з терпким запахом сосни...
Туди, де весну серцем відчуваю
І де завжди солодкі й світлі сни.
Де день і ніч весною вже сповиті,
І вечір з ранком схожі, мов брати.
Ліс весняний... Що краще є у світі?
Ми - світ один з ним, а не два світи.
Я розчинюся в світанковій тиші
І соком піднімусь до верховіть,
Де гілочка в рожевім небі пише:
"Прийшла весна, і варто далі жить!"
Свидетельство о публикации №117030105620