Юр щавать на чувашском языке
Ман чунама палхатать
Пите вайла щил улет
Черене тунсах курет.
Такам тулта шахарать
Савна тусам тен тарать
Йыта таташах верет
Малалла халь мен кетет?
Лапка- лапка юр щавать
Чунама лаплантарать
Тусам ман пата килет
Черене вай - хал кертет
Чунам темшен кулянать
Ырра мар вал халь туять .
Пите вайла щил верет
Чунам пур перех пелет
Мана савни юратать
Качча илме васкатать.
Свидетельство о публикации №117030104869
Василий Шихранов 12.02.2018 11:35 Заявить о нарушении