Вибрали шлях

Ми до свободи вибрали свій шлях
Й ніколи не звернемо з нього,
Хоч у сусіда і поїхав дах
Від вибору життя такого.

Бо три із половиною століть
Він правив мов господар нами
І зараз він на тому теж стоїть
Й воює наче з ворогами.
               
Цей шлях людських страждань і перемог
Нас приведе до щастя,
Бо з нами правда і бо з нами Бог
Тож нам зробити це удасться.
28.02.17.


Рецензии