Якби я вмiв читати голосом жiночим

                Ліліані
   
Якби я вмів читати
Голосом жіночим,
Я прочитав би все
Від імені жінок.
За всіх чоловіків
Я вибачитись хочу –
Хтось перший же повинен
Цей зробити крок.

І я пишу щодня
Для голосів жіночих
Віршовані рядки
Страждання і чеснот.
І розрізняю я
Жіноче і дівоче –
Вони так дивно різні
В мить своїх скорбот.

Чому я хочу сам
Рядки свої читати?
Чому не дам озвучить
Добрий вірш жінкам?
За чоловічу стать
Бажаю борг віддати –
І показати приклад
Всім чоловікам...


Рецензии