Передгроззя
де пролилася кров колись,
и серце тисли, як лещатами,
коли минув вже падолист.
Тепер усе пішло в історію,
і не залишилось слідів,
на громадянській акваторії
неначе дощ прошарудів.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Молодики поблизу дрочаться,
облизуються, мов коти.
А хмари знову он клубочаться,
ось-ось і грім загуркотить.
Свидетельство о публикации №117030112663
Виталий Меланич 03.03.2017 11:41 Заявить о нарушении
Віталію - вибачите мені це тимчасове нахабство?
+ обом щасти
Зозуля Юрий Павлович 24.11.2017 16:23 Заявить о нарушении