Хто ти

Розумом і тілами
Люди себе вбивають..
Хто ти? Із панорами
Самі себе не впізнають.
Не закривай своє сонце,
Не виривай почуття,
Не забувай, що в сторонці
Є зовсім інше життя.
І не кури, не треба,
Твого паління дим
Не досягає неба
І не дає більше рим.
Хто ти? Кому яке діло?
Люди живуть для себе..
Що ти - душа чи тіло?
Відповідь дай лише небу.
Не озирайся на інших,
Не убивай себе знов..
Ти є не краще, не гірше..
Ти є іний. Ти - любов.


Рецензии