я б з тобою
А можливо навіть ніколи.
З твоїх вуст я б любов пила
І зводила б краї престолу.
Я такої системи не мала в крові,
А можливо на тебе чекала.
Я б тобі всі клітини дала живі
І весь всесвіт свій теж віддала.
Я такого кохання не знала в житті,
А можливо життя не знала.
Я б з тобою в гріхи святі,
Я б тебе всю вічність кохала.
Свидетельство о публикации №117030111208