кохай
Серед цих величезних каменів
Її серце знову забилося,
На чолі зоря - знак знамені.
Твоя відьма - кішка лагідна,
Крізь всі натовпи сірих людей
Її очі більше не пагубні,
Не тайфуни семи морей.
Твоя відьма - твоє чорне сонце,
Твої всі чотири кити,
І жагучим місяцем, і охоронцем,
Й океаном будь їй ти.
Твоя відьма - лише тільки тво;я,
Вся навиворіт - нагота.
Всесвіт в неї в душі з тобою,
А без тебе лише чорнота.
Твоя відьма ось причаїлася
Від краси твоєї висоти.
Твоя відьма тобі скорилася..-
Тож кохай, як кохаєш ти.
Свидетельство о публикации №117030110490