Гостина

               Акровірш
За  гостину  спасибі,  сідай  і  посидь,
Разом  з  нами  помрій  і  подумай,
Як  на  білому  світі  хороше жить,
Нагадай,  поминай,  сльози  стримуй.
Епітафію  нам  цю  уважно  читай,
Пам’ятай,  що  тепер  ми вже   дома,
Людей  добрих  шануй,  бережи,  поважай,
А  в  небесне  прийдеш  сам  свідомо.
Час  невпинно  іде  і  в  землі  всі  будем.
                28.02. 2017р., Київ
*Відвідини  братської  могили  в  смт.  Згурівка 
на  Київщині(  фото  автора)


Рецензии